Foto Galeri

Sherbime te pergjithshme

Hotel Vlora International ofron një sallë koferencash, një palestër, pishine të brendshme dhe mjaft pajisje të tjera duke e bere atë një vend të përkryer për takimet e punës.

Na Kontaktoni

Adresa: Skele, Vlore, Albania
Reception: +35533424408
Telefon: +35533408402
Harta: Ketu
E-mail: hotel@vlora-international.com Web-site: www.vlora-international.com